Les reserveren »

ABC Zwemles

Onze opleiding heeft een planmatige aanpak met individuele doorstroommogelijkheden naar het volgende niveau. Ons streven is ieder kind zoveel mogelijk te stimuleren binnen zijn/haar kunnen.
De duur van de totale zwemopleiding is moeilijk individueel aan te geven en is afhankelijk van een aantal zaken, zoals beginners niveau, aanvangsleeftijd en regelmaat.

Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich geheel vrij in het water voelt. Daarvoor leert het op verschillende manieren met water omgaan. Vaardigheden als het onderwater gaan, ademhaling, het drijven, het wenden en keren, het springen, het voortbewegen en het gekleed zwemmen worden uw kind op een speelse wijze vroegtijdig aangeleerd

leszwemmen

Als uw kind bovenstaande vaardigheden in onze waterdiepte beheerst kan het veilig en vrij in het water bewegen. Uw kind krijgt hierdoor een veilig gevoel zonder angst lekker van het zwemmen en het water te genieten.

Er zijn een heleboel factoren op te noemen die invloed kunnen hebben op het behalen van een diploma. De ontwikkeling van kinderen verloopt stapsgewijs. Het leren zwemmen is een intensieve bezigheid. Kinderen hebben wel eens momenten van angst waardoor ze een terugval hebben. Uw kind zal de diploma’s het snelst halen als de opleiding zonder grote onderbrekingen verloopt.

U kunt zelf vanuit het Sportcafé de zwemlessen van uw zoon/dochter volgen. Uiteraard kunt u bij de desbetreffende instructeur/-trice informeren naar de vorderingen van uw kind.

Tarieven Drachten

Opgave zwemles Drachten

Opgave zwemles Heerenveen

 

logo alles over zwemles                         Alles over zwemles