Les reserveren »

Hiphop/Streetdance

INSTRUCTEUR: Mohamed Yusuf Boss 

Mohamed Yusuf Boss is een ervaren Hip Hop danser en heeft met verschillende crews meegedaan aan diverse wedstrijden. En met succes! In 2011 heeft hij samen met dancecrew Futurama, Soulplex gewonnen en in 2012 is hij met dancecrew Cats & Dawgs de winnaar geworden van de Hannover Finals. 

Naast deze wedstrijden heeft Mohamed ook nog meegedaan met diverse shows, zoals Beat the Best, Holland’s got Talent, Tmf Awards, Valtifest en zelfs Hiphop International in Las Vegas.

 

Volgens hem heeft dans een diepere betekenis. ‘Ik zie graag dat al mijn dans leerlingen veel plezier hebben tijdens het dansen, zichzelf sterk persoonlijk ontwikkelen en ervaring opdoen. Kortom dat ze ervaren hoe het is om op te treden, zelfstandig om kunnen gaan met dansen en anderen kunnen entertainen doormiddel van hun dans. Ik wil mensen motiveren en inspireren en daar waar mogelijk de boodschap over brengen dat dansen veel meer is dan alleen maar bewegen op muziek’.

HIPHOP

Deze populaire danssoort veroverd heel de wereld. Programma’s zoals ‘So you think you can dance’ en ‘Hollands got talent’, laten Nederland zien hoe uniek en interessant deze Amerikaanse dansstijl is. Vooral kinderen en jongeren vinden het geweldig deze lessen te volgen en deze dans te leren. De combinatie van strakke en creatieve bewegingen op hippe muziek maakt hiphop/streetdance erg geliefd.