Les reserveren »

Beleid n.a.v. Coronavirus (t/m 21/04)

 

Beleid n.a.v. Coronavirus

Beste leden,

 

U zult het ongetwijfeld meegekregen hebben. Sinds maandag 16 maart heeft de overheid besloten om het sociale leven in Nederland grotendeels stil te leggen. Ook alle sportscholen, waaronder die van ons moet naar aanleiding van het Coronavirus zijn deuren tijdelijk sluiten. Wij kunnen ons voorstellen dat onze gedwongen sluiting vragen met zich meebrengt. In deze brief willen wij u informeren over de huidige gang van zaken binnen onze sportschool.

 

Wanneer gaat onze sportschool weer open?

De noodverordening zoals gesteld door de overheid geldt tot en met 28 april 2020. Mochten er  door de overheid nieuwe ontwikkelingen en/of andere besluiten na voren komen dan zullen wij dit met u delen via onze website en sociale kanalen. Deze worden door de overheid bekend gemaakt op 21 april 2020

 

Bied Sportschool Ebert alternatieven?

Nu wij gesloten zijn willen wij van Sportschool Ebert u graag een alternatief bieden. Dit hebben wij gevonden in fitsnack.tv. Een handige app waarmee u in deze bijzondere periode toch in beweging kunt blijven. Aan de hand van video’s kunt u  toewerken naar datgene wat in deze periode zo hard nodig is. Een gezonde levensstijl ontwikkelen. 

Wilt u meer weten over deze app? Stuur dan een email naar ons. Wij zullen u vervolgens meer informatie met een persoonlijke code sturen.

 

Wat betekent de tijdelijke sluiting van Sportschool Ebert voor mijn abonnement?

U kunt zich voorstellen dat deze gedwongen sluiting grote consequenties voor ons als Sportschool met zich meebrengt. Gezien onze sluiting een en al overmacht betreft zullen wij hierin geen aanpassingen doen in onze incasso’s van de abonnementen voor de maand april. voor de maand mei zullen wij o.a. het besluit van de overheid afwachten  (21 april) of al een eventuele compensatie doorvoeren.

Dit betekent echter niet dat wij helemaal niet nadenken over een eventuele compensatie. Onder andere in samenwerking met NL Actief, de landelijke brancheorganisatie, zullen wij ter zijner tijd hierin meer duidelijkheid geven. Wij vragen hierin u begrip en geduld.


Voor onze jongste leden, welke gebruik maken van het ABC zwempakket en deze via automatische incasso maandelijks betalen zal er hoe dan ook niets veranderen. Dit betreft een periode betaling en is op basis van 12 maanden. Na deze 12 maanden vervalt de betaling aangezien het volledige bedrag dan voldaan is. Ondanks dat u deze maand geen gebruik kunt maken van onze diensten kunt u dat in vervolg natuurlijk wel weer doen. Dat het behalen van het zwemdiploma hierdoor wel een maandje langer duurt kunnen wij natuurlijk niet veranderen.

 

Middels deze weg hopen we u voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen we op u begrip.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons altijd wenden via info@sportschoolebert.nl. Wij zullen gedurende onze gedwongen sluiting de mail blijven beantwoorden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens alle medewerkers van Sportschool Ebert,

 

Tot wanneer gelden deze maatregelen?

Alle maatregelen (zoals sluiting scholen, sportverenigingen, eet- en drinkgelegenheden en zoveel mogelijk thuisblijven) gelden vooralsnog tot en met Dinsdag 28 april. Alleen het verbod op evenementen geldt tot 1 juni.  Dinsdag 21 maart gaat de overheid deze maatregel behandelen.

 

 

Beste leden, ouders & verzorgers van Sportschool Ebert Drachten & Heerenveen

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze de club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. stuur ons een e-mail en je ontvangt de activatiecode. info@sportschoolebert.nl

Social_Tile_Insta fb